Therapie en Coaching


Psychotherapie

Ik zoek graag samen met je naar de bron of de kern van je hulpvraag, psychische klachten, gevoelens en emoties, en vervolgens naar je mogelijkheden tot herstel.

Ik hanteer hierbij een combinatie van therapeutische vormen en stromingen zoals: algemene psychologie, gedragspsychologie, psychoanalyse, psychotherapie, Gestalttherapie, ACT (Acceptance Commitment Therapy) en mindfulness.

Afspraak maken? Ga naar ... Contact


Gestalttherapie, ACT en Mindfulness

Een krachtige vorm van cliƫntgerichte psychotherapie is gestalttherapie. Hierbij staat het herstellen van het individu (Ik en het Zelf) en het herstellen van het contact tussen het individu en zijn omgeving (Ik en Jij, of Ik en het Veld) centraal. Bewustzijnsontwikkeling, aandachtsgerichte therapie, ACT (Acceptance Commitment Therapy) en Mindfulness zijn hierbij belangrijke werkvormen. Ook het houden van dialogen met je innerlijke delen en subpersoonlijkheden is een veel door mij gebruikte gestalttherapeutische werkvorm (Voice Dialogue).

Meer weten? Lees verder bij ... Gestalttherapie


Supervisie en Coaching

Naast psychotherapie en gestalttherapie bied ik je persoonlijke supervisie en coaching aan. Meer gericht op een probleemoplossende en praktische vorm van ondersteuning en begeleiding. Ik help je graag vanuit mijn kennis en ervaring met het werken aan je persoonlijke, werkgerelateerde, maatschappelijke en relationele ontwikkeling.

Hoe gaat dat in de praktijk? Lees verder bij ... In de praktijk


Home