Tarieven


Tarieven vanaf 1 januari 2024 *

  • Intakegesprek (anderhalf uur) € 105,-
  • Sessie (één tot anderhalf uur) € 105,-
  • Partnergesprek (anderhalf tot twee uur) € 157,50
  • Reiskosten bij huisbezoek, of bezoek op locatie € 0,50 per kilometer

* Ben je zelfstandig ondernemer, ZZP-er, of ben je de werkgever van mijn cliënt dan is gestalttherapie als coaching uiteraard fiscaal aftrekbaar.

* Mocht je onverhoopt een geplande afspraak willen annuleren doe dat dan minimaal 48 uur van tevoren. Als je jezelf niet (no-show), of te laat (korter dan 48 uur van tevoren) afmeldt voor een geplande afspraak ontvang je van mij toch een declaratie.

Lees hier ... Waarom een declaratie bij een gemiste afspraak?


Een aantal zorgverzekeraars vergoeden vanuit aanvullende pakketten volledig of gedeeltelijk de kosten van gestalttherapie. Neem voor meer informatie contact op met je eigen zorgverzekeraar. Ook zijn veel werkgevers bereid kosten voor gestalttherapie te vergoeden. Vraag eventueel naar de mogelijkheden bij je werkgever. Afhankelijk van je situatie kun je ook bij het UWV en bij de Gemeente een tegemoetkoming in de kosten aanvragen.


Op de website van Zorgwijzer.nl kun je een overzicht vinden van de vergoedingen voor Gestalttherapie in 2024 door zorgverzekeraars. **

** Ik ben sinds 2017 geen lid meer van de RBCZ, waardoor sommige zorgverzekeraars mijn therapie NIET meer vergoeden.

** Ik ben sinds 2020 geen lid meer van de NBGT, waardoor sommige zorgverzekeraars mijn therapie NIET meer vergoeden.

** Ik ben sinds 2021 geregistreerd bij NIBIG, waardoor sommige zorgverzekeraars mijn therapie juist weer WEL vergoeden.

Ga naar ... Overzicht Vergoedingen op Zorgwijzer.nl


Voor je aan gestalttherapie begint en met sessies start, houden we een intakegesprek. In dit intakegesprek bepalen we of wij samen verder gaan met het onderzoeken van je hulpvraag en het vinden van de mogelijke antwoorden. Het intakegesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Een sessie duurt doorgaans één tot anderhalf uur. De belangrijkste voorwaarde voor het volgen van gestalttherapie is dat je als cliënt gedurende en na sessies verantwoordelijk blijft voor je eigen handelen. In de algemene voorwaarden vind je meer informatie.

Ga naar ... Algemene Voorwaarden


Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ik doe uiteraard mijn best om in navolging van deze verordening uw privacy te waarborgen.

Ga naar ... Privacy-beleid en Dossiervorming


Home