Therapie en Coaching


Psychotherapie

Ik zoek graag samen met je naar de bron of de kern van je psychische klachten en emotionele gevoelens, en vervolgens naar je mogelijkheden tot innerlijk herstel.

Ik hanteer hierbij een combinatie van therapeutische vormen en stromingen zoals: algemene psychologie, gedragspsychologie, psychoanalyse en psychotherapie.

Afspraak maken? Ga naar ... Contact


Gestalttherapie

Een krachtige vorm van cliƫntgerichte psychotherapie is gestalttherapie. Hierbij staat het herstellen van het contact tussen het individu en zijn omgeving centraal (Ik en Jij). Bewustzijnsontwikkeling en aandachtsgerichte therapie is hierbij eveneens een belangrijke werkvorm (Mindfulness). Ook het houden van dialogen met je innerlijke delen en subpersoonlijkheden is een veel door mij gebruikte gestalttherapeutische werkvorm (Voice Dialogue).

Meer weten? Lees verder bij ... Gestalttherapie


Coaching

Naast psychotherapie en gestalttherapie bied ik je persoonlijke coaching aan. Meer gericht op een probleemoplossende en praktische vorm van begeleiding. Ik help je graag vanuit mijn kennis en ervaring met het werken aan je persoonlijke, werkgerelateerde, maatschappelijke en relationele ontwikkeling.

Hoe gaat dat in de praktijk? Lees verder bij ... In de praktijk


Home